Verksamhet

NYPRODUKTION

Vi har genom åren har vi med gott resultat producerat ett stort antal villor och fritidshus från olika husleverantörer, både i Tyskland och i Sverige. Eftersom vi arbetar med duktiga och pålitliga underleverantörer kan vi också åta oss totalentreprenad. Har du funderingar på att bygga nytt bistår vi gärna med vårt kunnande.

FÖRSÄLJNING AV HUS
BOSUM BUILDING SYSTEM

Vi  är franchisetagare till Bosum Building System och både säljer och bygger dessa fantastiska villor och fritidshus  med ekologisk stomme av svenskt kärnvirke. Det här är unika hus som byggs på plats och där vi anpassar huset helt efter dina behov och önskemål. Och när du köper hus från oss är vi med dig under hela processen – från planering, val av tomt och hus, med myndighetskontakter så som bygglov, försäkringar,  och under hela byggprocessen när vi rent praktiskt producerar ditt drömboende och fram till den dag du flyttar in.

LÄS MER

TILL – OCH OMBYGGNAD

Vi genomför en mängd olika projekt och omfattningen kan variera från att byta en tröskel till totalrenovering. Anlitar du oss kan du känna dig säker på att alla gällande branschkrav är uppfyllda.