Om oss

JB Construction startades 1996 som enskild firma av Johan Billing med inriktning på nyproduktion av villor i framförallt Tyskland. Men efter mer än tio år på resande fot bestämde sig Johan för att hemstaden Ystad skulle vara utgångspunkten i verksamheten.

Nu bygger vi framförallt i södra Sverige och företaget har växt till ett byggteam vars signum är kvalitet och servicemedvetenhet. Om vi säger att vi hör av oss – så gör vi verkligen det! Eftersom vi bygger, bygger till och renoverar människors hem är det högsta prioritet för oss att vara tillmötesgående och att ha en nära dialog med våra kunder.

Vi har lång erfarenhet av nyproduktion av trävillor, men inget bygguppdrag är oss främmande. Vi bygger helt enkelt det du behöver. Vår största tillgång är våra skickliga, yrkeskunniga och serviceinriktade medarbetare. Vi har också ett väl fungerande nätverk av kunniga underentreprenörer inom måleri-, el- och VVS-tjänster.

BoSum

Eftersom vi värnar om miljön lika mycket som du, kan vi också stolt berätta att vi också är franschiseföretagare i Sverige för Bosum Building Systems ekologiska byggsatser. Det är hus med ett ekologiskt klimatskal i massivt trä och med miljövänliga komponenter. Läs mer om Bosum Building Systems ekologiska byggsatser.

 

Går du i hustankar, vill veta mer om Bosums ekologiska byggsatser eller är i behov av en byggnadshantverkare? Fyll i vårt kontaktformulär, så hör vi av oss snarast till dig!

 

Kontakta oss